Кönyvajánlat gyermekeknek

A FARKAS ÉS A KECSKEGIDÁK
Három gida egyedül marad otthon: kecskemamának dolgoznia kell. De a sötét erdőből előbukkan egy gonosz és éhes látogató, aki feltűnően érdeklődik a kecskegidák iránt, és nagyon szeretné, ha a kicsik beengednék. Az idegen hatalmas, erős, és nagyon elszánt. Legyőzheti három kis testvér? Elég-e az ártatlanság, a furfang és az óvatosság, a düh és a pusztító farkasétvágy ellenében?

Bartos Erika – ANNA, PETI ÉS GERGŐ: PETIKÖNYV – GÉZENGÚZOK KÖNYVE
Igazán szívderítő olvasmány, és nagyon helyesek az illusztrációk. Ha ismered Anna, Peti és Gergő történeteit, akkor biztosan várod már, miről szól a Petikönyv! Ez a könyv egy nagyon jókedvű, szeretnivaló fiúról szól, akivel mindig történik valami! Olvashatsz kisautókról, focizásról, homokozásról, farsangról, egy pókról, és arról is, mi lesz majd Peti ha nagy lesz!

ENGLISH! NUMBERS AND COLOURS
Tanulj angolul Geronimo Stiltonnal! Rengeteg új szó, vidám versek, izgalmas képregény.

Mai, Manfred – DETEKTÍVTÖRTÉNETEK
Ki a tettes? És hogyan leplezzük le? Azt ifjú detektívek nincsenek könnyű helyzetben, de remekül boldogulnak és példás gyorsasággal göngyölítik fel az eseteket. Léna csapdát állít a frigótolvajnak, Péter kihallgatja a gyanúsítottat, Miki és Laci pedig kelepcébe csalják a titokzatos Mister X-et.

Tetszik ez? részvény!
This entry was posted in Некатегоризовано. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.